Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:
a) rekisteröityä kuluttajana Nougat Retail Oy:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
b) Antaa suostumuksensa, että Nougat Retail Oy rekisteröi henkilötiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti, sukupuoli) asiakasrekisteriinsä.

Yksityisyys ja tietosuoja

  • Nougat Retail Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia.
  • Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.
  • Nougat Retail Oy ei pyydä, eikä tallenna kuluttajasta
    a) pankkiyhteystietoja
    b) luottokorttitietoja

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERINPITÄJÄ

Nougat Retail Oy (y-tunnus: 2160103-2)
www.nougat.fi
OSOITE
Bulevardi 11, 00120 Helsinki

REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT
puhelin 010 387 3980

sähköposti info@nougat.fi
REKISTERIN NIMI
Nougat Retail Oy:n asiakasrekisteri
REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Nougat Retail Oy:n asiakkaaksi tai ostanut Nougat Retail Oy:n verkkokaupasta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Nougat Retail Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Nougat Retail Oy:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Nougat Retail Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Nougat Retail Oy:lla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Nougat Retail Oy:n asiakaspalveluun, sähköpostitse info@nougat.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Henkilön syntymäaika

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Nougat Retail Oy:n ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Nougat Retail Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Nougat Retail Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.

Siirry takaisin ylös