Tietosuoja

Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:
a) rekisteröityä kuluttajana Nougat Retail Oy:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
b) Antaa suostumuksensa, että Nougat Retail Oy rekisteröi henkilötiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti, sukupuoli) asiakasrekisteriinsä.

Yksityisyys ja tietosuoja

  • Nougat Retail Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia.
  • Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.
  • Nougat Retail Oy ei pyydä, eikä tallenna kuluttajasta
    a) pankkiyhteystietoja
    b) luottokorttitietoja

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERINPITÄJÄ

Nougat Retail Oy (y-tunnus: 2160103-2)
www.nougat.fi
OSOITE
Bulevardi 11, 00120 Helsinki

REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT
puhelin 010 387 3980

sähköposti info@nougat.fi
REKISTERIN NIMI
Nougat Retail Oy:n asiakasrekisteri
REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Nougat Retail Oy:n asiakkaaksi tai ostanut Nougat Retail Oy:n verkkokaupasta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Nougat Retail Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Nougat Retail Oy:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Nougat Retail Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Nougat Retail Oy:lla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Nougat Retail Oy:n asiakaspalveluun, sähköpostitse info@nougat.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Henkilön syntymäaika

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Nougat Retail Oy:n ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Nougat Retail Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Nougat Retail Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.

Selaa tuoteryhmiä

Ostoskorisi on tyhjä

Suodata tuotteita

Toimitusehdot

Voimassa 06.11.2009 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Nougat Retail Oy, y-tunnus 2160103-2. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Nougat retail Oy on suomalainen yritys, jonka toimitilat sijaitsevat osoitteessa Vanha talvitie 11 A 4krs , 00580 Helsinki.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.nougat.fi ostoskorin kautta.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TILAUSVAHVISTUS

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilausnumeron
  • laskun loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:Nordiea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Checkout Finland Oy:n sivuston kautta.

Maksut Checkoutin kautta

Mikäli haluat maksaa Checkoutin maksutapojen kautta, Nougat Retail Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Nougat Retail Oy vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Checkout Finland Oy:lle.
Checkout Finland Oy toimii maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Checkout Finland Oy on myös maksun saaja.
Checkout Finland Oy, y-tunnus: 2196606-06
Varastokatu 3A
33100 TAMPERE
Puhelin: 0800 552010

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lasku – Klarna

Laskulla maksat helposti ja turvallisesti kun tavara on ensin kotonasi. Maksuaika on 14 päivää.
Maksumuistutuksesta veloitetaan voimassa olevan lainsäädännön mukainen muistutusmaksu, alkaen 5 € sekä kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko (viitekorko lisättynä 7% lisäkorolla). Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. Laskutuslisä 5 €.

Lisätietoja Laskusta http://klarna.com/

Osamaksu – Klarna

Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa ensimmäisen tilauksen yhteydessä sinulle tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tiliä joko itse valitsemissasi kuukausierissä (kuitenkin vähintään joko 8,95€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi) tai kaupan kassalla tarjotuissa kiinteämmissä maksuaikatauluissa (3-36 kk), kun ostoksesi ylittää 100 €.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Osamaksuvaihtoehtojen kulut:

Maksuaika Vuosikorko Avausmaksu Laskutusmaksu
3kk 0% 9,90 € 3,95 €
6kk 0% 19 € 3,95 €
12kk 0% 29 € 3,95 €
24kk 9,95% 29 € 3,95 €
36kk 9,95% 29 € 3,95 €
Tili 22% 0 € 3,95 €

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: http://www.klarna.com/klarna-tiliehdot.pdf

Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessa http://www.klarna.fi

Toimitusaika

TÄLLÄ HETKELLÄ TOIMITUSAIKA ON NORMAALIA PIDEMPI. HALLITSEVASTA TILANTEESTA JOHTUEN VERKKOKAUPPA TILAUSTEN MÄÄRÄ ON SUUREMPI JA KÄSITTELYSSÄ MENEE PIDEMPI AIKA.

Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kolmesta- seitsemään (3-7) arkipäivää. Jos tuote on loppunut tilapäisesti tai kokonaan niin ilmoitamme asiasta viipymättä ja myös, jos toimitusaika on pidempi.
Toimitustapa ja toimituskulut

Postipaketin hinta määräytyy painon mukaan.

Nouto postista

  • 0,100 kg 6,00€
  • 2kg 8,00€
    *5kg 10€
    *10kg 15€
  • 30kg 20,00€

Muissa tapauksissa, jos toimituskulut ovat epäselvät, ota yhteyttä meihin sähköpostitse info@nougat.fi tai puhelimitse 010 387 3980.

Toimitamme tilaukset vain pakettina, jota voi seurata lähetystunnuksella.

POSTISTA NOUTAMATTA JÄTETYT LÄHETYKSET

Posti säilyttää pakettia 7 päivää, jonka jälkeen se palautuu meille. Noutamatta jätetystä paketista veloitamme 20 euron käsittelymaksun.

NOUTO NOUGAT SHOWROOMILTA

Lähetykset voidaan myös noutaa veloituksetta Showroomiltamme Kalasatamasta. Osoite Vanha talvitie 11 A 4krs. Lähetämme sähköpostitse ilmoituksen, kun tilaus on valmiina noudettavissa. Olemme paikalla normaalisti niin toimiston aukioloajat, mutta soitathan meille ennen

Haluamme säästää luontoa, joten pakkaamme lähetykset pääosin meille saapuneisiin laatikoihin eli kierrätämme niin paljon pakkausmateriaalia kuin mahdollista. Ei ehkä aina kaunista, mutta ekologista.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Hygieniatuotteilla ei ole vaihto-, eikä palautusoikeutta.
Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
pankkitilinumerosi
sekä kopio Nougat Retail Oy:n tilausvahvistuksesta

Palautusosoite

Nougat Retail Oy
Vanha Talvitie 11 A 4krs, 00580 Helsinki

Kun olet palauttamassa tai vaihtamassa tuotetta, ilmoita siitä meille joko sähköpostitse info@nougat.fi tai puhelimitse 010 387 3980 ennen lähettämistä.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä vialliset tuotteet

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@nougat.fi, puhelimitse 010 387 3980 tai postitse:

Nougat Retail Oy
Vanha Talvitie 11 A 4krs, 00580 Helsinki

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postin toimipisteeseen.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Nougat Retail Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Nougat Retail Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit